Stockholm Jazz Festival går av stapeln 9 – 18 oktober 2015. 

VÄLKOMMEN! 


FAQ

Hur köper jag biljetter? 
Biljetter köper du via respektive scen. Du hittar länkar och mer info under programsidorna. Biljettpriser från 0 kr – 695 kr/biljett.
 

Inget Festivalpass? 
Nej, vi säljer inga festivalpass. Istället gäller separata biljetter till varje konsert. 
Festivalens scener skiljer sig väldigt i publikkapacitet. Ett enda festivalpass skulle då inte kunna garantera alla plats på alla konserter. Nu köper du istället biljett till de konserter du vill se – och är därmed garanterad plats. 

Festivaltidningen?
Vår stora festivalguide kommer ut som bilaga till Dagens Nyheter den 20/9. Därefter finns den också att hämta på de flesta av våra scener. Tidningen är gratis. 
Obs! På grund av ett tryckteknisk fel fick hushåll i Storstockholm förra årets programtidning för jazzfestivalen tillsammans med DN, söndagen 20/9. Rätt programtidning finns att ladda hem här: SthlmJazzFestival_2015_low, och på dn.se. Rätt programtidning kommer också att delas ut tillsammans med DN på lördag, den 26/9, till de berörda hushållen. 

Stå- eller sittplats? 
Konserthuset har numrerade sittplatser. Fasching har garanterad sittplats för alla som bokar matplatsbiljett. Gällande övriga scener hänvisar vi till respektive webbplats för mer information.

Åldersgräns?
Ja, på vissa konserter gäller åldersgräns 18 år. Vad som gäller för varje konsert hittar du på programsidorna.

Ackrediteringar och pressfrågor? 
E-posta till brev@ebbalindqvist.se så hjälper Ebba & co dig. Ange gärna vilken/vilka konserter du vill bevaka och i vilket syfte. Glöm inte att ange kontaktuppgifter så att vi når dig. Vi öppnar för ansökningar 27 augusti 2015.

Fotografera?
På de allra flesta scener är det förbjudet att fotografera med blixt och med ”professionell utrustning”, på vissa är det även otillåtet att fotografera med mobilkamera. Var uppmärksam på förbudsskyltar!
 Är du pressfotograf behöver du en fotoackreditering – kontakta oss på brev@ebbalindqvist.se så ordnar vi detta. 

Åka kollektivt?
För att planera din resa, besök SL:s hemsida